Thursday, June 12, 2014

Hiatus

Hiatus - A gap or interruption in space, time, or continuity; a break

Lama sangat dah blog ni ber-hiatus :)

Sebenarnya; sepanjang hiatus, banyak sangat benda yg berlegar-legar di minda mohon untuk dicoretkan. Tapi akhirnya semua just linger around in mind, dan dibiarkan begitu sahaja. dan seperti biasa, kekangan masa menjadi punca utama yg perlu dipersalahkan hihi. Momentum untuk menulis kembali. insyaAllah. Saya suka je menulis, mengarang. Tapi sedang fikir halatuju blog ni *sounds serious plk hihi. 

sedikit update. InsyaAllah akan memulakan 'new journey' tidak lama lagi. Perjuangan yg ditunggu-tunggu; perjuangan menuntut ilmu. Moga ada redha Allah bersama. :) 

ok, we are less than 2 weeks to welcome Ramadhan and now should be really ready. Grab the best ok, InsyaAllah. Mula kan dengan hari ini, malam Nisfu Sya'aban 

Lahawlawallaquwataillabillah..



3 comments:

syuhaila mustafa said...

wah best ny nk continue study lg.. Kat mana plak kali ni :)

ummie said...

tahniah mawar, nanti update la psl new journey tu.

sisanizu said...

New journey.good luck mawar