Thursday, July 28, 2016

Double Raya!


Alhamdulillah, akhirnya.. semalam dah sambut 'double raya'! Tahun ni special sikit, dapat penuh sebulan puasa ramadhan dan sambung 6 puasa sunat syawal (tapi tak dapat buat berturut huhu). Alhamdulillah Alhamdulillah.

Ni kena take note for future reference:  susu blend dengan kurma dan vita-c shaklee masa bersahur (nasi atau roti :WAJIB, of course! hehe) InsyaAllah bertenaga sehingga waktu berbuka. Susu pun tak merundum. Alhamdulillah.

Ok, gambar raya. Raya sebulan kan? Heehe. Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin!




First raya without Abah. Al-Fatihah.




1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)