Friday, September 3, 2010

update. sikit.

sila tengok timeline kat atas tu. oh sudah masuk minggu 38! anda sudah bersedia? hohoho. barang baby sudah pack? hohoho. kau memang macam tu T_____T

hari ni juga sudah masuk 24 hari kita berpuasa. yey! semoga tahun ini menjadi sejarah di mana saya tidak perlu menggantikan puasa! InsyaAllah. rasa sgt best walopun ada hari-harinya yg mcm sudah tumpas langsung tak berdaya. heheh thank you sayang sbb tolong ibu! :D

update .sikit. pasal baby. baby sudah 2.65kg. last check up, sudah bt ctg. heartbeat normal. belum ada tanda-tanda contraction. everything's fine. baby juga sudah engage. sangat ngilu di bhgn 'situ'. jalan sikit pun terus rasa terkincit. hehe. oh dan juga sudah melawat labour room. ayah suruh ibu berlakon konon macam dh nak beranak. cuak. T____T doakan semua berjalan dengan selamat ye. dan doakan juga saya bersalin pd hari raya kedua onwards. ibu nak makan lemang dulu. eheh.

ayah dan ibu love u too, baby! tak sabar menunggu :)))
*hint colour*

sy akan mula bercuti panjang mulai esok. hooorraaa~!! tak sabar menunggu suami pulang ke melaka petang ni!

p/s: ramadhan masih berbaki beberapa hari lagi. mari terus membuat kebajikan walau sebesar zarah. manakan tau terjumpa kita dengan malam indah itu. aminn

7 comments:

Imaan09 said...

best of luck fren..boleh punya!

juelee said...

wah gegurl la.... good luck mawar.. masuk labor room sms tau....

Ainul said...

ko bersalin kt mana? nanti bgtau ye.nk tgk baby mawar :)

Werdah said...

Salam.

Alhamduliillah, tahniah dapat puasa penuh dan baby sihat.. semoga mendapat keberkatan pada bulan ini dan bulan2 seterusnya.

cerita-gadis-ini said...

baby gal..pastinya comel mcm ibu dia....sempatla ko jamah lemang..ketupat dan segala mcm juadah raya dl b4 bersalin kn?semoga sumenye selamat....

UmmiUmmar said...

moga sempat beraya..hehe..ummar dulu xmenyempat nak kuar.awal 3 minggu!=p

Haney Baney said...

ntah2 masa aku tunang x ko deliver? jeng jeng jeng..hehe take care mawar..x saba nak tau nama baby ko..n nama baby jue jgk..hehe