Monday, March 21, 2011

Berdebauu

Hari 'besar' kian menghampiri. Debau nau rasa..

Supervisor dah komen segala tentang slide. Sedikit sana sini tips n tricks pun dah kasi.

Saya juga sudah pektis depan cermin ulang kali (Ha tipu..sekali je. Tu pun terbantut tengah jalan, Najla kaco). Malam ni akan cuba pektis depan En.Suami pula (beliau memang pengkomen terhebat saya dari tesis segala :D)

Walau sudah ada experience present di conference sana sini, tapi ini lain. LAIN. Ini ibarat penghulu segala presentation. Huhu

Moga semua berjalan lancar.

Ya Allah, permudahkan segala urusan. Cepatlah habis penderitaan ini!


7 comments:

UmmiUmmar said...

Amiin..moga dipermufahkan segalanya mawar..

cerita-gadis-ini said...

wahh...dah viva ke?semoga berjaya!

syuhaila binti mustafa said...

good luck akak!!! :)

M a W a D D a H said...

dah nak viva dah mawar...gud luck mawar...hope lepas la semuanya...

chaiyyyookkk3x!!!

sisanizu said...

go go go go go go go!!

ummie said...

good luck mawar...

Fatima Saiful said...

good luck mawa!!ala...mcm present proposal je.muahahaha!!