Tuesday, March 8, 2011

Quick Update


Saje nak update sikit. Najla will turn to 6th month next week. Tapi saya dah bagi dia try-try makan. So far okay aje. Nampak semangat setiap kali suapan tiba. Hehe.

Saya sudah makan!

Her first solid food is plain bubur. Blended bubur nasi kosong + susu ibu. Saje bagi dia familiar. Habis juga semangkuk. Hehe. Seronok kasi baby makan, lagi-lagi kalau baby suka dan habis makan, kan? (walaupun bubur kosong.. kesian).

Anyway, Selamat Hari Jadi yang ke-2 tahun kpd Umar Rayyan! (cousin Najla)

Umar dah besar sekarang. Dan pandai pun. Cakap pun dah terang.
Cuma ada pelat sana sini terutama huruf 'K'. Bukak jadi butak. Hehe

Pakngah: eh, apa bau busuk ni? Umar berak eh??
Umar: Lom. Tentut je.
ekekekek :D

Semoga membesar menjadi budak yg bijak dan taat kpd mama-ayah.
Dan semoga menjadi abang yang baik kepada adik yang bakal tiba bulan November nantik. Hehe

p/s : saya akan berada di Langkawi dari Rabu-Jumaat. Presentation tak sudah. Angkut sekali Ayah dan Najla. Gerak lepas Maghrib ni, actually balik kampung kat Jitra dulu (untuk tinggalkan kereta). Besok lepas zohor, baru gerak ke jeti Kuala Perlis. Moga semua berjalan lancar


2 comments:

cerita-gadis-ini said...

gud luck for ur presentation !

Fatima Saiful said...

fuyoo..siap bgtau kate tade..heheh..anyway, bagus najla nk mkan!!cepat membesar k!!pade umar..len kali ckp kat pak ngah, NAK TLG BASUH KE?